Loterijen zijn en zijn al eeuwenlang een populaire vorm van entertainment, en vooral in tijden van crisis worden velen door velen verwelkomd als een mogelijke manier om ‘aan de ellende te ontsnappen’. Werkelijk? Een artikel over loterijen op een respectabel platform voor Engelstalige expats in Nederland? Ja – en waarom niet? De postcodeloterij is ook een goede loterij in Nederland.

Al Eeuwenlang Een Begrip In Nederland, Een Soort Van Traditie!

Loterijen zijn en zijn al eeuwenlang een populaire vorm van entertainment, en vooral in tijden van crisis en/ of economische onzekerheid worden loterijen door velen verwelkomd als een mogelijke manier om ‘aan de ellende te ontsnappen’. En hoewel Nederland veel te bieden heeft aan expats, zijn de weersomstandigheden niet van de voordelen.

De vele regenachtige dagen bieden een perfecte gelegenheid om te spelen, af en toe of op regelmatige basis, de loterij online en spelen voor gigantische internationale loterij jackpots! Loterijen zijn populair over de hele wereld. Grote hoeveelheden geld staan ​​op het spel, eigenlijk de hele tijd. Dat wil zeggen, reus voor sommigen is misschien minder groot voor anderen, afhankelijk van uw referentiekader.

Grote Loterijen In Het Buitenland

Hoewel de jackpots in de grootste loterijen van Nederland indrukwekkend kunnen zijn, zijn ze een stuk minder indrukwekkend vergeleken met de gigantische bedragen die wachten op de meer dan gelukkige winnaars van pan-Europese loterijen zoals de EuroMillions-loterij en vooral de grote Amerikaanse loterijen, Mega Millions en de Amerikaanse Powerball. De jackpots in de EuroMillions-loterij kunnen oplopen tot € 190 miljoen, maar de jackpots in de eerdergenoemde Amerikaanse loterijen hebben geen limiet en zijn uitgegroeid tot bedragen die de helft van een miljoen dollar overschrijden!

Mega Millions houdt het record van de grootste jackpot ooit met een bedrag van $ 656 miljoen, terwijl de grootste jackpot die door een enkele winnaar wordt gewonnen de $ 590,5 miljoen US Powerball-jackpot is, die werd gewonnen in mei 2013. Zeker het soort prijzen dat tijdelijke exemplaren start van ‘jackpot-gekte’