Mijn veiligheidsmethoden voor dating zijn in de loop de jaren veranderd. Ik heb het niet over je hand op je beker houden tijdens een feestje om te voorkomen dat je overloopt. Ik bedoel dat je je realiseert dat wanneer je op een online datingsite bent, je vreemdelingen toegang tot je geeft. Het is net alsof je rondloopt op Times Square met een bord waarop je levensverhaal staat. Niet iedereen hoeft alles te weten. In feite zijn er maar heel weinig mensen die iets willen weten.

Het Is Niet De Bedoeling Iemand Bang Te Maken

Het is niet mijn bedoeling om de heilige Jezus uit te hangen en iemand bang te maken. Ik probeer je op geen enkele manier uit te zetten voor online daten. Ik bied gewoon de online datingveiligheidstips aan die ik gebruik om mezelf veilig te houden, want ik ben op een punt in mijn leven waar ik een week lang een vreemdeling ontmoet. Hoe schattig is mijn koplamp trouwens?

Ik Heb Me Nooit Bedreigd Gevoeld

In mijn ervaring zijn de meeste online dates onschadelijk. Ik heb me nooit bedreigd gevoeld op of na een date en ik voel me heel gelukkig. Hoe dan ook, ik ben voorbereid. Ik slaap zeker beter (mijn moeder ook), wetende dat ik op een verantwoorde manier stappen heb gezet naar online date.

Maak Foto’s Die Je Allen Gebruik Voor Online Dating

.Ik ben van mening dat je online datingafbeeldingen ALLEEN voor online dating moeten worden gebruikt. Neem een ​​aparte set afbeeldingen, selfies, wat dan ook en gebruik ze alleen in uw online datingsprofielen. Gebruik je foto’s van een ander platform kunnen mensen je eenvoudig opzoeken.

Houd Te Persoonlijke Informatie Privé

Dit is eigenlijk een gegeven, maar je moet echt zoveel mogelijk persoonlijke informatie uit je profiel houden. Voorbeeld: het vermelden van uw stad is prima, het vermelden van uw buurt is minder goed. Ga naar je online datingprofiel. Neem uw hoofdafbeelding en sleep deze naar uw bureaublad. Voer een Google Image Search uit op die foto. Probeer niet in je broek te plassen wanneer informatie over jou wordt ontdekt.